Ženski svijet
 zazene.blogspot.com
POČETNA        VIJESTI        LJUBAV I SEX        LJEPOTA I ZDRAVLJE        TRUDNOĆA        POSLOVNI KUTAK        MAGAZIN

Adil zvao Anu da se pomire: Saznajte da li je pristala!

Ana je poslije Adilovog nasrtaja otišla kod ljekara, a dan kasnije i do policije, gdje je predala i medicinsku dokumentaciju o povredama koje joj je nanio suprug.

Adil je, navodno, jučer cijeli dan pokušavao da stupi u kontakt s njom želeći da se pomire, ali ga je ona izbjegavala, piše srbijanski Press.


Nezvanično, danas su se već pomirili, ali definitivnu potvrdu moraćemo da sačekamo od njih samih.

Ana se, da podsjetimo, porodila 14. oktobra u Beogradu na Klinici za ginekologiju i akušerstvo Kliničkog centra Srbije i na svijet donijela dječaka teškog 3.250 grama.

Adil, zvijezda Granda bio je oduševljen kada je saznao da njegova vjerenica čeka bebu i tada je izjavio da jedva čeka da postane otac. Kada se Ana porodila rekao je da je veoma srećan i zadovoljan i da jedva čeka da se ostvari kao otac. Također, tokom Anine trudnoće, kako su pisali mediji, on je bio veoma pažljiv i posvećen.

Međutim, prije nekoliko dana Adil ju je pretukao, mada je on to demantovao i rekao da je to ``gnusna laž``.

Poslije dojave da je Ana bila jučer u policiji, pokušali smo ponovo da dobijemo Adila, ali bezuspješno. Ni poslije nekoliko poziva, nije se javljao.

Pokušali smo takođe, da stupimo u kontakt i sa Adilovim tastom Džejom Ramadanovskim, ali i on je ostao nedostupan, piše Pressonline.rs.

Izvor: Pressonline.rs

Najčitanije na portalu