Ženski svijet
 zazene.blogspot.com
POČETNA        VIJESTI        LJUBAV I SEX        LJEPOTA I ZDRAVLJE        TRUDNOĆA        POSLOVNI KUTAK        MAGAZIN

LJUBOMORA I PRELJUBA: Adil ima ljubavnicu Adrijanu?!

Pjevač Adil Maksutović, u petak uvečer je pretukao Džejovu kćerku, suprugu Anu Ramadanovski, i to, navodno, zbog njene pretjerane ljubomore. Kako saznaju Naše novine, povod žustre svađe koja je prethodila nasilnoj tuči jeste to što Adil dolazi kasno ujutru kući, čak i kad ne radi, te previše vremena provodi sa izvjesnom Adrijanom.


- Ana zamjera suprugu što sama brine o njihovom dvomjesečnom sinu Adrijanu, dok se on navodno provodi sa Adrijanom, navodi izvor koji je insistirao na anonimnosti, i dodaje: - Ana više nije mogla trpjeti to što njen suprug vrijeme provodi sa drugom ženom i što se kući vraća u ranim jutarnjim časovima, čak i kad ne radi. Zbog toga se svađaju posljednjih mjeseci, a sad je kulminiralo jer joj je teško što se sama brine o tek rođenom sinu.

Kako nezvanično saznajemo iz izvora bliskih popularnom paru, ovo nije prvi put da je došlo do fizičkog obračuna. Incidenti ove vrste su se i ranije dešavali, ali je par sve uspijevao sakriti od očiju javnosti. Podsjetimo, Adil je pretukao Anu u petak uvečer, a za Telegraf je sve demantovao, tvrdeći da je šokiran lažima koje mediji plasiraju i najavio tužbu.

Ipak, kako smo nezvanično saznali, MUP Srbije je podnio krivičnu prijavu protiv pjevača, zbog narušavanja javnog reda i mira. Nakon toga, Ana je izjavila da ju je pjevač pretukao, šutirao u stomak i vukao za kosu.

Izvor: Telegraf.rs

Najčitanije na portalu