Ženski svijet
 zazene.blogspot.com
POČETNA        VIJESTI        LJUBAV I SEX        LJEPOTA I ZDRAVLJE        TRUDNOĆA        POSLOVNI KUTAK        MAGAZIN

Izašao sa Farme, u studiju ga dočekao pravi šok!

Sinoć je Jelena Golubović odnijela pobjedu na Farmi. Ona je do samog kraja ostala na imanju, zajedno sa Slobodanom Đurkovićem, koji je osvojio drugo mjesto.

Pored njih superfinalisti su bili: Ivan Marinković, Romana Panić, Jelena Jovanović, Edin Škorić. Ivan je prvi napustio imanje, i ne sluteći šta ga čeka u studiju Pinka.


Kada je došao u studio, pozdravio se sa svim farmerima, a među njima je bila i Sara, u koju je Ivan zaljubljen. Svoje emocije nikada nije krio, pa čak i onda kada je ona bila u šemi sa Akijem, koji je kratkotrajno boravio na Farmi.

No, kada je Aki napustio rijaliti, Sara je opet nastavila druženja sa Ivanom zbog čega joj je zvijezda Granda zamjerila i u javnosti govorio protiv nje. U međuvremenu se desio preokret.

Sari je voditeljica u finalu Farme uručila lančić, sličan onome kojeg je dobila od Akija, ali  i bacila dok je bila u rijalitiju. Potom se voditeljica obratila Ivanu: ``Ivane, nažalost lančić je od Akija. On i Sara su zvanično u vezi. Žao mi je zbog toga``, a farmer je na sve to ostao bez riječi.

Izvor: ekskluziva.ba

Najčitanije na portalu