Ženski svijet
 zazene.blogspot.com
POČETNA        VIJESTI        LJUBAV I SEX        LJEPOTA I ZDRAVLJE        TRUDNOĆA        POSLOVNI KUTAK        MAGAZIN

IZGLEDAM PRAVO DOBRO, POGLEDAJTE SLIKU: Tuzlanka tražila momka sa kojim će slaviti Novu godinu! Sve plaćeno! FOTO

Tražim momka da slavimo novu god, Tuzla, tražim momka za novu godinu.

Na popularnom servisu Prodaja i kupovina za male oglase u Bosni i Hercegovini sinoć se pojavio jedan oglas koji je privukao veliku pažnju korisnika.


Kako je bilo navedeno u oglasu, mlada i atraktivna djevojka, koja je priložila i svoju fotografiju kako bi “dokazala” dobar izgled, tražila je momka s kojim bi dočekala novu 2014. godinu u Gradu Soli.

Navela je da želi s prihvatljivim kandidatom dočekati Novu godinu, precizirala je i klub u Tuzli o kojem je riječ i kazala da je sve plaćeno, dakle mladić ne bi imao nikakvih troškova.

Tražila je pratnju, a kao uslov je postavila da momak ne smije biti stariji od 25 godina. “Ja izgledam pravo dobro, kao što se može vidjeti na slici”, opis je u oglasu, a na kraju je postavljač ili postavljačica oglasa apelirala da se ne postavljaju glupa pitanja!?

Ipak, oglas je jutros izbrisan. Šta je u pitanju, ne znamo. Da li je djevojka već našla momka, ili se možda predomislila ili je bila u pitanju neka zloupotreba oglasnika – možda ćemo doznati.

Izvor: Doznajemo.com

Najčitanije na portalu