Ženski svijet
 zazene.blogspot.com
POČETNA        VIJESTI        LJUBAV I SEX        LJEPOTA I ZDRAVLJE        TRUDNOĆA        POSLOVNI KUTAK        MAGAZIN

KONAČNO: Istina o Adilu i Ani!

Ana je samo za magazin ``Star`` otkrila ono o čemu se danima nagađa!

Pjevač Adil Maksutović ovih dana preživljava medijski pakao i linč. Mediji iz Srbije su doznali za njegov nesporazum sa suprugom Anom, a ukoliko je suditi njenoj izjavi sve je preuveličano.


Pjevač nije porekao da je došlo do svađe sa suprugom, no po svemu sudeći fizičkog obračuna nije bilo do te mjere, o kojoj su pojedini srbijanski mediji pisali. To se prvenstveno odnosi na informacije o tome, kako je Ana bila u modricama nakon batina.

Ona je ekskluzivno, samo za magazin ``Star`` pristala dati izjavu, gdje je demantovala modrice. ``Star`` prenosi kako se Ana povjerila rekavši:

- ``Adil dolazi da viđa dijete svakog dana i ja ću mu pomoći koliko god mogu da prevaziđe ovu situaciju. Sve je otišlo predaleko i mnogo mi je žao zbog njega. Ja sam dala Adilu ljekarsko uvjerenje ako mu bude trebalo i tamo jasno stoji da nemam modrice``, rekla je Ana za ``Star``, dodavši kako više ne smije davati nikakve izjave niti intervjue, jer joj je advokat tako rekao.

Tekst: magazin `star`/ekskluziva.ba

Najčitanije na portalu