Ženski svijet
 zazene.blogspot.com
POČETNA        VIJESTI        LJUBAV I SEX        LJEPOTA I ZDRAVLJE        TRUDNOĆA        POSLOVNI KUTAK        MAGAZIN

LISTU NAJVEĆIH ZAVODNIKA: Ljubavni nestašluci bh. političara

Imuni na ljepotice nisu ni bh. političari. Preljub je porok kojem ne mogu odoljeti, naprotiv, većina njih je itekako aktivna na tom polju.

Milorad Dodik, lider SNSD-a, nije najseksepilniji i najzavodljiviji političar iz RS-a. Međutim, uvijek djeluje dominantno i na žene ostavlja utisak velikog šarmera. Zna da ženama udijeli odmjeren kompliment, a nerijetko i cvijeće. Zli jezici su ga dovodili u vezu sa lijepim pomoćnicama iz kabineta, što je bio razlog zbog kojeg je njegova supruga intervenisala i zahtijevala njihovo hitno premještenje. Upućeni izvori tvrde da mlade žene na Dodika djeluju stimulativno, njihovo društvo ga oraspoloži i počne da priča viceve.


Mediji su Dodika dovodili u vezu sa Željkom Dragičević, bivšom novinarkom RTRS-a i nekadašnjom njegovom pomoćnicom u kabinetu. Svoju slabost prema Željki Dodik je iskazao odobravajući joj kredit IRB-a u visini od pet miliona KM s kojim je ona kupila firmu Prehrana. Nepoznato je koliko je rata od odobravanja kredita 2008. godine Željka uplatila, međutim jedno je sigurno: nakon intervencije Dodikove supruge Snježane Željka je po hitnom postupku prebačena u kabinet Aleksandra Džombića, bivšeg premijera RS-a.

Da je Dodik upućen u sve ljepote noćnog života Banje Luke, otkrio se prilikom razgovora sa komičarem Davorom Jurkotićem koji mu se predstavio kao hrvatski premijer Zoran Milanović. Kada je lažni Milanović pitao za “komade”, Dodik mu je obećao da će ga odvesti na jedno mjesto i da je Banja Luka poznata po tome.

Elitni striptiz klub pod nazivom Moulin Rouge u centru Beograda najomiljenije je mjesto političara iz Srbije i Republike Srpske. Njegova vlasnica Branka Black Rouz nedavno je za medije otkrila da u ovaj profesionalni striptiz klub sa najljepšim djevojkama na Balkanu dolaze ugledni članovi Vlade Srbije i Vlade Republike Srpske.

“Kada bih počela pričati, mogla bih srušiti vlade i Srbije i Republike Srpske. Njihovi članovi su moji najlojalniji gosti”, kazala je vlasnica ovog striptiz bara.

Izvor: Slobodna Bosna

Najčitanije na portalu