Ženski svijet
 zazene.blogspot.com
POČETNA        VIJESTI        LJUBAV I SEX        LJEPOTA I ZDRAVLJE        TRUDNOĆA        POSLOVNI KUTAK        MAGAZIN

Nakon raskida: Evo šta Stanijin Filip sada radi!

Maneken Filip Panajotović je prije nekoliko dana javno priznao da je stavljena tačka na njegovu vezu sa starletom Stanijom Dobrojević, nakon čega pokušava da obnovi odnose sa svojim starim prijateljima.

Kako javlja ``Kurir``, među njegovim nekadašnjim prijateljima su i Ćemo, Cvija i Vlada Stanojević, ali oni ne žele da čuju za njega jer je on zaboravo na njihovo drugarstvo kada je započeo vezu sa Stanijom u realityju ``Farma``.


Pomenuti Filipovi drugari misle da je on u tom periodu zapao pod starletin uticaj i da je zbog toga prestao da se druži sa njima.

- Filip je pokušao da kontaktira Cviju, Ćemu i Vladu, ali mu se oni nisu javljali na telefon. Nisu mu zaboravili to što ih je zapostavio kada je otpočeo vezu sa Stanijom. Filip sada vrijeme provodi s porodicom i s nekim poznanicima, a na sve načine pokušava da dođe do starih drugara i iskupi se za svoje greške - otkrio je dobro obaviješteni izvor.

Filip za sada nije potvrdio, ali ni demantova ove informacije.

Izvor: opera17.com

Najčitanije na portalu