Ženski svijet
 zazene.blogspot.com
POČETNA        VIJESTI        LJUBAV I SEX        LJEPOTA I ZDRAVLJE        TRUDNOĆA        POSLOVNI KUTAK        MAGAZIN

NEVJEROVATNE IZJAVE: Evo šta je Adil rekao na sudu!

Adil Maksutović saslušan je u policijskoj stanici u Borči, gdje je priznao da je došlo do fizičkog kontakta između njega i supruge. Adil je pred inspektorima rekao kako je Ana vrijeđala njegovu majku, a on ju je zatim „samo protresao”, ali ne i tukao.

``Sa mnom i sa Anom je u stanu u petak uveče bila i moja mama i njih dvije su se posvađale. Ana je počela da vrijeđa moju mamu i naziva je pogrdnim imenima, zbog čega sam se ja iznervirao. Anu nisam tukao, samo sam je malo protresao``, ispričao je Adil u policiji. Kako nam je rečeno, zapisnik je napravljen i cijeli predmet će biti predat tužilštvu, koje će odlučiti šta će dalje.


Inače, Adil je u policijsku stanicu došao nešto prije devet časova, a po ulasku nije želio da daje izjave. Nakon provedena dva sata sa inspektorima, Maksutović je napustio stanicu i u prvi mah se pravio da nas ne vidi i ne čuje. Na naše pitanje zašto je demantovao da je tukao suprugu, kada je ona to potvrdila, Adil nije želio da govori.

``Molim vas, možete li samo da se pomjerite``, bilo je sve što je pjevač rekao, a na naše insistiranje da nam treba izjava, Maksutović se raspitivao za naše zdravlje.

``Kako ste vi? Da li ste dobro? Hoćete kafu, nešto da popijete, pojedete?``, upitao nas je Adil, a na konstataciju da hoćemo, ukoliko i on krene sa nama, Maksutović je zalupio vratima automobila, dok je sve vrijeme imao osmijeh na licu.

Podsjećanja radi, Adil je u petak uveče fizički nasrnuo na Anu, a zatim je šamarao, tukao i udario u stomak. Ana je odmah slučaj prijavila policiji, a sa tatom Džejem u subotu ujutru otišla na pregled u Kliniku za ginekologiju i akušerstvo, gdje je utvrđeno da su se na mjestima udaraca stvorili hematomi. Dok je Adil demantovao da je tukao i tvrdio da mu neko smješta, Ana je za Alo! potvrdila da je dobila batine od pjevača, a fotoreporteri su je i uslikali  ispred klinike u Višegradskoj ulici.

Izvor: Alo.rs

Najčitanije na portalu