Ženski svijet
 zazene.blogspot.com
POČETNA        VIJESTI        LJUBAV I SEX        LJEPOTA I ZDRAVLJE        TRUDNOĆA        POSLOVNI KUTAK        MAGAZIN

OVO JE KRIO SIN CECE RAŽNATOVIĆ: Otkrivno zbog čega je završio u beogradskom Urgentnom centru!

Prema pisanju internet portala, policija je pokrenula istragu jer je Veljko napustio bolnicu prije nego što je stigao na red za pregled.

Navodno je dežurna medicinska sestra prijavila slučaj policiji patroli, pošto joj je bilo sumnjivo što se dječak sam povrijedio.


Zanimljivo je u cijeloj priči to da je Veljko Ražnatović tvrdio da se ništa nije dogodilo. On se jučer tokom dana oglasio na Facebooku, napisavši samo da nema pojma ništa o ovom slučaju: “Kakav bre Urgentni centar?!”

Međutim, kako Kurir doznaje od njegove majke, Ražnatović se ipak ozlijedio i to na bokserskom treningu jer nije nosio zaštitnu kacigu.

“Veljko trenira MMA (mixed martial arts iliti ultimat fajt, prim. aut.) i tokom sparingovanja se povrijedio. Pukla mu je arkada, ali nije ništa strašno. Kad sam se vratila s koncerta u Subotici, zatekla sam ga samo s flasterom na glavi”, izjavila je Ceca za spomenuti list, ističući da se Veljko osjeća dobro.

Osjeti se da mu je otac bio ratni zločinac, pa je i on krvi žedan, zato se i bavi ovim... 

Izvor: Kurir

Najčitanije na portalu