Ženski svijet
 zazene.blogspot.com
POČETNA        VIJESTI        LJUBAV I SEX        LJEPOTA I ZDRAVLJE        TRUDNOĆA        POSLOVNI KUTAK        MAGAZIN

VIJEST KOJA JE ODJEKNULA KAO BOMBA: Ana Rucner i Vlado Kalember se ipak razvode...

Poznati pjevač Vlado Kalember i njegova supruga, violončelistica Ana Rucner, ipak se rastaju. Višegodišnja nagađanja kako brak poznatog para više ne funkcionira, doznaje Jutarnji list iz krugova bliskih bračnom paru, sada su se definitivno pokazala istinitim.

Prema informacijama kojima Jutarnji ekskluzivno raspolaže, Ana i Vlado službeno su pokrenuli brakorazvodnu parnicu na zagrebačkom Općinskom građanskom sudu te bi ovaj tjedan trebalo biti održano drugo, vjerojatno i posljednje ročište.


Poznati supružnici su, kako Jutarnji doznaje, sporazumno zatražili razvod braka, a pred nadležnim Centrom za socijalnu skrb još prije nekoliko tjedana dogovorili su se da će njihov sin Darian nastaviti živjeti s majkom, dok će otac Vlado plaćati alimentaciju.

Na razvodu navodno inzistira Vlado Kalember, dok bi njegova znatno mlađa supruga Ana ipak željela pokušati spasiti brak.

“Nemam nikakvih komentara. Ne pada mi na pamet lamentirati o svom privatnom životu”, jedino je što je Kalember želio reći o tome.

A kuloari već odavno šuškaju o obiteljskom nerazumijevanju, da je na naplatu ipak stigla razlika od trideset godina, da su lanjsko ljeto proveli razdvojeni te su, unatoč civiliziranom ponašanju u javnosti, došli pred zid.

A još u subotnjem izdanju TV spektakla “Zvijezde pjevaju” sve je izgledalo idilično.

Doduše, publika je na koncu večeri svojim glasovima izbacila ovaj slavni par. Iako su smatrani jednim od favorita tog natjecanja, s izvedbom pjesme “Ne spavaj, mala moja” dobili su najmanje ocjene, unatoč prijašnjim odličnim izvedbama. Ali iz držanja Ane i Vlade zaista se nije mogao naslutiti što se događa.

Zanimljivo je da su u intervjuima koje su davali u povodu nastupa u spektaklu “Zvijezde pjevaju” prije nešto više od mjesec dana tvrdili da je s njihovim brakom sve u redu, da nije ni bio u krizi, da su zlobnici lagali da se rastaju…
U razgovoru za 24sata su, doduše, otkrili da vjenčano prstenje ne nose. Rekli su kako Ana nije prigovarala Vladi kad je nakon vjenčanja skinuo prsten. Valjda je, rekao je Vlado, sretna okolnost bila što ni njezin otac nije nosio prsten.

“Ni ja ga već dugo ne nosim. Kako ga on nije nosio, i ja sam ga skinula. Žao mi je zbog toga jer sam voljela nositi burmu”, rekla je Ana, a obadvoje su se složili da im je, s prstenom ili bez njega, brak stabilan i skladan.

Izvor: Doznajemo.com/Jutarnji.hr/24sata.hr

Najčitanije na portalu