Ženski svijet
 zazene.blogspot.com
POČETNA        VIJESTI        LJUBAV I SEX        LJEPOTA I ZDRAVLJE        TRUDNOĆA        POSLOVNI KUTAK        MAGAZIN

ŽENA PRIŠLA LJUBAVNICI I OPALILA JOJ ŠAMARČINU: “K…., ja sa njim imam djecu!”

PotukleseispredzatvoraIspred Kaznenopopravnog zavoda (KPZ) Sarajevo jučer oko 15 sati sarajevska policija, ali i zatvorski čuvari imali su neobičnu intervenciju. Naime, navodno je jedan od zatvorenika jučer trebao biti pušten iz KPZ-a na slobodu.

No, ispred zatvora su se susrele njegova supruga i ljubavnica.


- Žena je prišla ljubavnici i opalila joj šamar. Potom su se počele čupati za kose i udarati rukama. Izgovarale su pogrdne riječi jedna drugoj. Žena je govorila ljubavnici: “K…, ja s njim imam djecu!” Praviš mi siročad od djece” – ispričao je jedan od očevidaca.

Potom je, prema riječima istog sagovornika, pritrčao jedan mladić i od žene počeo štititi ljubavnicu. U međuvremenu su i iz zatvora izletjeli i zatvorski čuvari i počeli ih razdvajati. Neko je pozvao i policiju.

No, i kada je došla policija, njih dvije, iako razdvojene, počele su jedna drugoj dobacivati pa su im policajci zaprijetili da će ih obje uhapsiti ako nastave.

- Tačno je da su naši pripadnici intervenirali, a prekršajne prijave zbog drskog ponašanja i međusobne tuče podnesene su protiv K. E. (36) i H. A. (34) – rečeno je u MUP-u KS.

Nakon intervencije policije, obje žene, kao i drugarica od ljubavnice, ostale su i dalje čekati ispred zatvora da izađe njihov voljeni muškarac. No, je li jučer pušten na slobodu i s kojom od njih je otišao na kraju, sagovornik nije znao reći…

Izvor: Dnevni avaz

Najčitanije na portalu