Ženski svijet
 zazene.blogspot.com
POČETNA        VIJESTI        LJUBAV I SEX        LJEPOTA I ZDRAVLJE        TRUDNOĆA        POSLOVNI KUTAK        MAGAZIN

Gile kakvog ćete jedva prepoznati!

Foto: ekskluziva
Ova godina je definitivno u znaku pobjednika `Zvezda Granda` Amara Jašarspahića Gileta. Mladi pjevač je pomrsio konce brojnim kolegama, oborio je sve moguće rekorde posjećenosti, a sve će kulminirati velikim solističkim koncertom u zeničkoj Areni, 21. decembra.

Kako saznajemo, za koncert vlada ogromno interesovanje, pa su očekivanja kako će veliki broj njih ostati bez ulaznice za ovaj spektakl. Dakle, ukoliko želite biti dio fenomenalne muzičke priče, na vrijeme se obezbijedite kartama.


I dok se Gile sprema za ovaj koncert, nastupa po čitavoj Evropi, ekipa ekskluziva.ba portala je došla u posjed fotografije na kojoj je pjevač iz mlađih dana.

Pretpostavlja se kako je Gile fotografisan tokom srednjoškolskih dana, a s obzirom kako je s drugarom na jednom radnom stroju, vjerovatno se radi o sajmu, koji je pjevač propratio. Kako je tada izgledao, možete pogledati na fotografiji.

Izvor: ekskluziva.ba

Najčitanije na portalu