Ženski svijet
 zazene.blogspot.com
POČETNA        VIJESTI        LJUBAV I SEX        LJEPOTA I ZDRAVLJE        TRUDNOĆA        POSLOVNI KUTAK        MAGAZIN

ZVEZDE GRANDA - FRKA MEĐU ŽIRIJEM: Šaban rekao Zorici da je gluha!

I ove subote, pjevački talenti iz Srbije, ali i iz regiona, boriće se za svoje mjesto na estradnom nebu. Takmičari će dati sve od sebe kako bi ubijedili žiri da pritisne taster i time im omogući prolaz u dalji tok takmičenja. Prethodne subote, dalje su prošli: Kerim Zeljković, Marija Stajić, Predrag Bošnjak, Miloš Vujanović i Gacić Marko.

 Podsjetimo, mlade pjevačke nade ocjenjuje stručni žiri: Zorica Brunclik, Snežana Đurišić, Aca Lukas, Šaban Šaulić i Dragan Stojković Bosanac. Voditelji su Voja Nedeljković i Sanja Kužet, a specijalni članovi žirija su Lepa Brena i direktor Grand produkcije Saša Popović.


ma kandidatkinja Aleksandra Lazarević iz Smedereva pjevala je pjesmu Snežane Đurišić ``Lepi moj``. Snežana Đurišić prokomentarisala je ``Valjda će u baražu da otpjeva bolje malo... Ali ima štofa``.

Šaban je rekao da nije kao Snežana. ``Žena pjeva odlično, ne može kao Snežana, ali je predivno otpjevala. Ovo samo gluh ne čuje``, rekao je Šaban, a Zorica se uvrijedila jer ona jedino nije pritisnula taster. ``Šta, ja sam gluha?``

Lukas je rekao da nema pojma što je pritisnuo taster. ``Prva strofa i refren su bili očajni. A ostalo je bilo ok``, smatra Lukas.

Nažalost, Saša Popović smatra da Aleksandra ne može da bude Zvezda granda i nisu je pustili.

Izvor: Kurir


Najčitanije na portalu