Ženski svijet
 zazene.blogspot.com
POČETNA        VIJESTI        LJUBAV I SEX        LJEPOTA I ZDRAVLJE        TRUDNOĆA        POSLOVNI KUTAK        MAGAZIN

BRUKA I SRAMOTA: Nećete vjerovati šta je ovaj mladić spreman raditi za 20 eura

Da ljudskoj mašti, pogotovo kad je riječ o nastajnju da se dođe do kojeg dinara više, nema kraja pokazuje ponuda objavljena na jednom od najpopularnijih sajtova za male oglase u Srbiji, u kome stoji da jedan Novosađanin plače na sahranama za novčanu nadoknadu od 20 eura!

“Plačem na sahranama za 20 eura. Za više ljudi cijena možemo još da korigujemo. Samo Novi Sad”, stoji u ovom oglasu.


Kada su novinari Telegrafa nazvali broj telefona koji stoji u oglasima, mladić koji je postavio oglas je objasnio da nije riječ o šali i da ima interesovanja za njegove usluge.

“Oglas je ozbiljan, nije riječ o šali i zaista plačem na sahranama. Ima interesovanja, nije skupo, a za više sahrana postoji i popust. On zavisi od broja sahrana”, rekao je za Telegraf ovaj mladić, koji je želio da ostane anoniman.

Istini za volju ovaj vid usluga je popularan odavno u Srbiji, pogotovo u provinciji, a vispreni Novosađanin se dosjetio da postavi oglas na jednom od najpopularnijih portala u Srbiji.

Ne želimo da ikome ovakve usluge zatrebaju, ali ako ipak neko ima potrebu za ovakvu uvrnutu uslugu, bar neće morati da luta i da se raspituje, već mu je dovoljno da upali kompjuter i otvori internet.

Izvor: Telegraf.rs

Najčitanije na portalu