Ženski svijet
 zazene.blogspot.com
POČETNA        VIJESTI        LJUBAV I SEX        LJEPOTA I ZDRAVLJE        TRUDNOĆA        POSLOVNI KUTAK        MAGAZIN

Jelena pred Čupom uradila nešto stvarno neoprostivo!

Jelena Golubović, pobjednica rijaliti šoua Farma 5, otkrila je da bi ostavila svog vjerenika Čupu Kalača ako bi je zaprosio fudbaler Predrag Tomić. Naime, fudbalere Partizana u avionu ``Turkiš erlajnsa`` na redovnom letu od Beograda do Istanbula, čekalo je iznenađenje koje se za tili čas našlo u centru pažnje. Jelena Golubović zajedno sa svojim vjerenikom krenula je također ka Turskoj.


- Jelena, svaka čast na pobjedi, glasao sam za tebe. U stvari svi smo glasali za tebe -  rekao je fudbaler Partizana Vladimir Volkov.
Jelena pred Čupom uradila nešto stvarno neoprostivo!

- Baš mi je drago da putujemo zajedno, to je sudbina, evo i ja sam danas obučena u crno-bijelo. Čupa i ja idemo u Antaliju, pa poslije toga u Izmir na odmor. Poznajem Predraga Tomića, nekadašnjeg fudbalera Partizana. Kad bi me Predrag Tomić zaprosio, ostavila bih Čupu -  rekla je Jelena, a Čupi se nije svidjelo što je čuo.
``Ajde, Jelena, da popijemo kafu, ostavi ljude na miru``, bio je nervozan Čupo, a kada je pobjednica Farme htjela da pozove Tomića, njen vjerenik ju je opsovao.

Izvor: Alo.rs/ekskluziva

Najčitanije na portalu