Ženski svijet
 zazene.blogspot.com
POČETNA        VIJESTI        LJUBAV I SEX        LJEPOTA I ZDRAVLJE        TRUDNOĆA        POSLOVNI KUTAK        MAGAZIN

Koga je Saša Popović htio izbaciti iz emisije?!

Direktor ``Grand`` produkcije Saša Popović u emisiji ``Narod pita`` ugostio je jednu od najatraktivnijih i najperspektivnijih pjevačica iz svoje kuće, Milicu Pavlović.

Za dva sata, koliko traje emisija, Saša je riješio da publiku podsjeti na njene nastupe u emisijama i na koji način je promovisala svoje pjesme, te je tako nakon svega toga riješio da iznese javno upozorenje za sve svoje pulene.


- Vidjeli ste kako to izgleda. Obratite pažnju kada promovišete pjesmu, ne moraju to da budu plesači, koreografije... Mislim da mnogi pjevači nisu svjesni da ovu emisiju gleda oko pet miliona ljudi i da je ne poštuju. Hiljadu puta mi dođe da vas izbacim kada dođete ovdje u nekoj garderobi u kojoj ste sjedili u kafiću, u džemperu i slično. Neka ovo bude upozorenje. Nemojte da mi dolazite u garderobi u kojoj sjedite po kafićima, vi ne vrijeđate samo ``Grand``, već milionski auditorijum koji gleda emisiju.  Neka ovo bude javno upozorenje - rekao je Popović.

Izvor: opera17.com

Najčitanije na portalu