Ženski svijet
 zazene.blogspot.com
POČETNA        VIJESTI        LJUBAV I SEX        LJEPOTA I ZDRAVLJE        TRUDNOĆA        POSLOVNI KUTAK        MAGAZIN

Novinarka iznenadila Adilovu suprugu i saznala nove detalje!

Džejova ćerka ne smije da govori o odnosu s Maksutovićem prije sudskog postupka, za koji se nada da će biti pokrenut poslije saslušanja.


Novinarka iznenadila Adilovu suprugu i saznala nove detalje!

Ne viđaju se, ali se čuju. Samo zbog djeteta.
Ana Ramadanovski u kontaktu je s bivšim partnerom Adilom Maksutovićem, s kojim ima četvoromjesečnog sina Andriana. Iako je kćerka Džeja Ramadanovskog objelodanila da ju je pjevač početkom decembra krvnički pretukao, zbog čega su se i rastali, ona se s njim čuje telefonom i dozvoljava mu da redovno viđa dijete.

Iznenađena Ana

Ekipa Kurira posjetila je juče Anu, međutim, ona je bila iznenađena kad nas je ugledala na vratima, a potom se skrivala i nije željela mnogo da priča.
- Joj, nemojte, molim vas! Otkud vi baš sad? Nisam vas očekivala. Idite kod Adila, žurim. Ne smiijem i neću ništa više da pričam do suđenja - rekla je Ana, koja se nada da će poslije saslušanja, koje nju i Adila uskoro očekuje, biti pokrenut sudski postupak.
Na naše pitanje da li se čuje i viđa s Maksutovićem, ona je klimnula glavom:
- Da! Adil viđa dijete - bila je kratka i zatvorila je vrata stana u kojem živi sa sinom i majkom Nadom.

Adil nije kod kuće

Otišli smo i do Adilove zgrade, a pošto su mu oba automobila bila tu parkirana, pozvonili smo na njegov interfon. Javio se muškarac za koga pretpostavljamo da je Adil:
- Halo? Ko je to? Adil neće otvoriti novinarima jer nije tu, a zbog čega ste tu? Obratite se Ani, prijatno - rečeno nam je s druge strane.

Pozvonili smo i na interfon njegovih roditelja i javila nam se Adilova majka Džemila.
- Kakav vi problem imate, gospođo? Nemate šta da vidite! Adil uskoro dobija sudsko rješenje, po kojem će se dokumentovati da je Ana izmislila priču i javno će se oglasiti. Na konferenciji za štampu pokazaće sve dokumentovane materijale, tako da nema potrebe da se zamarate zbog toga. Da li Adil viđa dijete ili ne, imate sve informacije od gospođe koja vas angažuje - rekla nam je gospođa Maksutović.

Izvor: Kurir

Najčitanije na portalu