Ženski svijet
 zazene.blogspot.com
POČETNA        VIJESTI        LJUBAV I SEX        LJEPOTA I ZDRAVLJE        TRUDNOĆA        POSLOVNI KUTAK        MAGAZIN

Konačno otkriven pravi razlog razvoda Jovane i Danijela

Najavljeni razvod pjevača Danijela Alibabića i manekenke Jovane Nikolić danima je zauzimao udarne pozicije i termine u medijima, ali se čini da je tek sada otkrivena prava pozadina bračne nesloge mladog para.

Naime, Kurir ekskluzivno doznaje, brak je pukao zbog neslaganja supružnika oko trošenja zajedničkog novca! Manekenka iz Niša udaljila se od muža nakon što su se iz Crne Gore preselili u Beograd, kad je shvatila da će morati živjeti skromno.


“Jovana je mislila da je poslije udaje očekuje lagodan život. Nakon vjenčanja nekoliko sedmica boravili su u Crnoj Gori, gdje su ih svi gostili i vodili svuda. Išli su na krstarenje jahtom po Jadranu”, kaže izvor Kurira blizak Alibabiću.

Isti izvor kaže da je veliko razočaranje za nju nastupilo po povratku u Beograd, “kad je vidjela da Danijel živi skromno, u iznajmljenom stanu, i da baš vodi računa koliko troši”.

“Onda su počeli problemi i htjela je da izađe iz braka”, tvrdi Kurirov izvor.

Danijel se planira narednih dana vratiti u Beograd, a njegova supruga Jovana izašla je iz ilegale.

Kako je Kurir već objavio, manekenka je, nekoliko dana prije nego što je medijima poslala svoju ispovijest, mužu navodno slala SMS poruke tražeći veće količine novca kako ne bi u javnost iznijela priču da ju je fizički zlostavljao i da je sumnjive seksualne orijentacije.

Izvor: Citaj.ba/ekskluziva.ba

Najčitanije na portalu