Ženski svijet
 zazene.blogspot.com
POČETNA        VIJESTI        LJUBAV I SEX        LJEPOTA I ZDRAVLJE        TRUDNOĆA        POSLOVNI KUTAK        MAGAZIN

Iako bolesna, Ilma Karahmet opet briljirala, ali žiri zaključio: Bolje pjevaš 'srpske pesme'!

Sinoćni nastup za sve bh. takmičare donio je prolaz u naredni krug finala, premda su prošlosedmične izvedbe i izbor pjesama bili daleko bolji od onoga što se moglo čuti ove večeri.

Iako bolesna, fantastična djevojčica iz Kiseljaka, Ilma Karahmet, koja nedjeljama rastura scenu X Factora, i ovoga puta bila je na visini zadatka izvodeći pjesmu Bruna Marsa 'Grenade'. Ipak, žiri se, uz pohvale, složio u konstataciji da Ilma bolje "peva pesme na srpskom jeziku", odnosno domaće autore, a da li su bili u pravu, provjerite sami - poslušajte i pogledajte još jednom nastup ove sjajne 13-godišnjakinje.

Sarajevo i BiH je ove večeri ponosno predstavljao i 14-godišnji Haris Ćato, također jedan od najmlađih finalista X Factora, iako je žiri od njegovog nastupa očekivao više. Uz njega, još jedan bh. takmičar (premda pjeva i komunicira na perfektnoj ekavici), izborio je plasman u novi krug finala - Lukijan Ivanović.

Narednog utorka bh. finalistima pridružit će se i Maid Hećimović, koji je povratkom u X Factor dobio novu šansu za borbu među najboljim.

Najčitanije na portalu