Ženski svijet
 zazene.blogspot.com
POČETNA        VIJESTI        LJUBAV I SEX        LJEPOTA I ZDRAVLJE        TRUDNOĆA        POSLOVNI KUTAK        MAGAZIN

NEVJEROVATNO, SVI SE PITAJU ŠTA JE U POZADINI: Pogledajte kakvim cipelama se pohvalila Seka Aleksić!

Svojim fanovima na Instagramu Seka Aleksić se pohvalila novim parom maskirnih cipela koje koštaju samo 990 dinara (17 KM)!

S obzirom na to da do sada nije promovisala pristupačne, da ne kažemo jeftine modne brendove, već isključivo svjetske robne marke koje se prodaju po cijenama od kojih se prosječnom građaninu vrti u glavi, pretpostavljamo da je pjevačica ove salonke dobila na poklon, pa nije bila upućena u njihovu vrijednost, ocjenjuje Kurir.


S druge strane, ukoliko se vodimo pretpostavkom da je htjela da mladim djevojkama propagira nešto povoljno a moderno, mogla je da objavi i ime proizvođača.

Opći je trend domaćih javnih ličnosti je da popišu bukvalno i koje su im marke gaće. “Seka u toj vrsti eksponiranja baš pretjeruje, tako da se na njenom Instagram profilu mogu naći i fotografije brendiranih kesa i kutija, što je krajnje neukusno. Takođe, koliko je opsjednuta skupim stvarima, vidi se po tome što je čak i maskica za mobilni sa potpisom”, ocjenjuje Kurirov neimenovani sagovornisk, očito dobro upućen u ovu problematiku.

On zato pretpostavlja “da je igrala na kartu neobaviještenosti fanova kada je okačila ove salonke”.

U svakom slučaju, lijepo je vidjeti da i zvijezde koje zarađuju mnogo i koje u svom domu imaju pravo malo modno carstvo mogu da ponesu nešto jednostavno i svakome dostupno.

Izvor: Kurir

Najčitanije na portalu