Ženski svijet
 zazene.blogspot.com
POČETNA        VIJESTI        LJUBAV I SEX        LJEPOTA I ZDRAVLJE        TRUDNOĆA        POSLOVNI KUTAK        MAGAZIN

OČAJNA: Poznatoj srbijanskoj pjevačici uzimaju sina!

Pjevačica Maja Nikolić se pet godina bori sa bivšim suprugom za starateljstvo nad sinom. Prije dvije godine sud je dijete dodijelio ocu, a u četvrtak će se definitivno znati kod koga dijete ostaje.

Sudski proces koji Nikolićeva vodi sa drugim bivšim suprugom Vukom Kandićem dobit će epilog u Prvom osnovnom sudu. Pjevačica kaže da do sada nije gubila vjeru i činila je sve da poništi sudsku odluku po kojoj je njen mlađi sin Lazar (7) dodijeljen ocu.


``Potonule su mi sve lađe kad sam uradila sve što sam znala i umjela. Žalila sam se i Apelacionom i revizionom sudu, kucala na razna vrata i molila da me čuju i da se suprotstave samovolji sudije koja je uprkos činjeničnom stanju i vještačenju odlučila da mi oduzme dijete. Prekosutra će se okončati agonija i neću više imati volje za životom``, kaže Maja kroz suze.

Osim sedmogodišnjeg Lazara, Maja ima i šesnaestogodišnjeg sina Novaka iz braka s Mirkom Šćepanovićem. Cijelog života je samostalno brinula o Novaku, a od razvoda sa Kandićem kaže izdvajala je novac za alimentaciju koju je plaćala za izdržavanje sina Lazara.

``Radim naporno samo da mojim sinovima ništa ne fali. Vještaci su dva puta utvrdili da Laza i ja imamo izuzetno emotivan i nježan odnos. Papire sam ponijela i Tomi Nikoliću u kabinet. Nikada nisam bila nesrećnija i nemoćnija. Ne znam šta ću da radim kad mi i definitivno budu uzeli dijete``, rekla je Maja.

Inače, pjevačica je u toku petogodišnjeg sudskog procesa sa bivšim suprugom promijenila pet advokata i potrošila blizu 15.000 eura, ali nije uspjela ostvariti cilj - da ponovo živi sa sinom Lazarom.

Izvor: blic.rs

Najčitanije na portalu