Ženski svijet
 zazene.blogspot.com
POČETNA        VIJESTI        LJUBAV I SEX        LJEPOTA I ZDRAVLJE        TRUDNOĆA        POSLOVNI KUTAK        MAGAZIN

Od Danijela niko nije očekivao da će ovo napisati!

Pošto su mnoge poznate ličnosti stale na stranu Danijela Alibabića, pjevač je dobio vjetar u leđa, pa je na društvenim mrežama počeo da zbija šale na račun supruge Jovane.

Poslije objavljivanja njenog saopštenja, u kome je navela da ju je fizički zlostavljao i da je naklonjen istom polu, Alibabić nije pretjerano komentarisao. Ali kada je Jovana izjavila da je u njihovom braku jela samo sendviče, pjevač se na Tviteru pohvalio da je poslije razlaza sa njom poboljšao ishranu!


``Za promjenu, danas na meniju burek. Imaju, bruka kako je dobar``, napisao je pjevač na društvenoj mreži Tviter, a na pitanje jednog virtuelnog prijatelja šta je sa sendvičima, Danijel je u šaljivom tonu prokomentarisao: ``Jednom nedjeljno se vala moram častiti jednim burekom``, dodao je Alibabić.

Podsjetimo, nakon niza informacija iz bračnog života Jovane i Danijela koje su procurile u javnost, manekenka je gostovala u emisiji kod Ognjena Amidžića i između ostalog rekla da joj je frižider tokom zajednice sa pjevačem bio prazan.

``Kuhala bih kad bih imala od čega, mi smo imali tri obroka i to su bili sendviči``, izjavila je manekenka.

Izvor: Kurir

Najčitanije na portalu