Ženski svijet
 zazene.blogspot.com
POČETNA        VIJESTI        LJUBAV I SEX        LJEPOTA I ZDRAVLJE        TRUDNOĆA        POSLOVNI KUTAK        MAGAZIN

OTKRILO SE: Znate li s kim je polumentina buduća nevjesta već bila u braku?

Poslije razvoda ponovo brak, i to s bivšom “snajkom” najbogatije srpske porodice.

Dado Polumenta na korak je do vjenčanja s bivšom suprugom Stefana Karića Anom Đorđević! Navodno, par već dva mjeseca živi zajedno i planiraju da se vjenčaju, iako su se oboje nedavno razveli.

Dado se sa Selmom Mekić razišao prije pola godine, poslije samo pet i po mjeseci braka, dok se njegova nova izabranica razvela od sina Sretena Karića prije godinu dana, poslije nešto manje od dvije godine u braku.


- Ana ima 24 godine, studira Prirodno-matematički fakultet i potiče iz skromne porodice. Sa Dadom se upoznala prije nekoliko mjeseci, kad je počela da radi kao, kako je pjevač predstavlja, njegov vizuelni direktor, a nagađa se da je upravo ona razlog pjevačevog razlaza sa Selmom, iako on tvrdi da su se razveli zbog različitih stilova života – kaže izvor beogradskog Kuria i dodaje:

- Đorđevićeva je ostala u dobrim odnosima sa Stefanom i viđaju se s vremena na vreijme, pošto su se prijateljski razišli. Njih dvoje su, jednostavno, shvatili da nisu jedno za drugo, ali atraktivna crnka mu je brzo našla zamjenu.

Inače, Ana je uvek uz Dada, pa je bila s njim i na promociji novog albuma “Ne dam ja na tebe”.

Dado kaže da je solo!

Pozvali smo Dada za komentar:

- To nije istina! Ana je moja saradnica i često smo zajedno. Ona je jako lijepa devojka, slobodna kao i ja, ali kažem, nismo u emotivnoj, već u poslovnoj vezi. Ako se nešto promeijni, javiću vam – poručuje pjevač.

S obzirom na to da oboje iza sebe imaju propali brak, ostaje za vidjeti da li će sačekati da prođe vrijeme kako bi se bolje upoznali ili će, kao što su to prethodno učinili, brzo uploviti u bračne vode.

Izvor: Kurir

Najčitanije na portalu