Ženski svijet
 zazene.blogspot.com
POČETNA        VIJESTI        LJUBAV I SEX        LJEPOTA I ZDRAVLJE        TRUDNOĆA        POSLOVNI KUTAK        MAGAZIN

UZNEMIRAVAJUĆE ISKUSTVO: Srbijanska pjevačica istraumirana do kraja života!

Mlada srbijanska pjevačica Teodora Baković prije nekoliko dana imala je neprijatnu, ali i prilično uznemiravajuću situaciju, kada se zaglavila u liftu. Naime, Teodora je krenula u posjetu kod drugarice koja živi u stanu na sedmom spratu, te je riješila je da uđe u lift i prekrati sebi vrijeme, ali i izbjegne umor koji bi izazvalo penjanje stepenicama.


- Teodora do sada nije imala strah od lifta, ali sada će nekoliko puta razmisliti prije nego što uđe u isti jer joj nije bilo svejedno kada je stigla do sedmog sprata i shvatila da vrata od lifta neće da se otvore. Iako joj je bilo čudno, nije paničila, već je pritisnula dugme da se spusti na sprat ispod, ali kada je shvatila da ni tamo vrata neće da se otvore postala je veoma nervozna - priča naš izvor blizak pjevačici.

U želji da pozove drugaricu u pomoć Teodora je uzela svoj mobilni telefon, ali nije imala dometa.

- Kada je shvatila da ne može da pozove pomoć počela je da je hvata panika. Hiljadu misli joj je prošlo kroz glavu. Pritisnula je još jednom dugme za sedmi sprat i vrata su se otvorila, nakon čega je brzo istrčala iz lifta - završava priču naš izvor.

Teodora potvrđuje naša saznanja i kaže da je to bilo prilično uznemiravajuće iskustvo.

- Stvarno mi nije bilo svejedno. Kad sam stigla do stana moje drugarice odmah me je pitala šta se desilo jer je vidjela po mom licu da sam uplašena. Od sada mislim da ću dobro razmisliti prije nego što uđem u lift - kaže Teodora.

Izvor: Opera17.com/ekskluziva

Najčitanije na portalu