Ženski svijet
 zazene.blogspot.com
POČETNA        VIJESTI        LJUBAV I SEX        LJEPOTA I ZDRAVLJE        TRUDNOĆA        POSLOVNI KUTAK        MAGAZIN

ROMANTIČNA PRIČA IZ ZENICE: Prekinuli prije par mjeseci, a onda je on zaprosio pred svima! FOTO

Iz priče ovog para doznali smo da su prekinuli vezu prije nekoliko mjeseci i da je želio popraviti stvari, te odlučio zaprositi svoju djevojku dok je nosila vjenčanicu

U nedjelju 29. decembra u okviru manifestacije “Snježna kraljica” u Cabaret Lounge Zenica održana je revija vjenčanica salona LADY D, revija nakita UNIKATNI NAKIT AMRA, svečanih toaleta BUTIK SANI, te frizura ARMIN PORČA.


Večer ispunjena glamurom imala je jedan posebno svečan detalj, a to je činjenica da je mladić iz publike izašao na pistu i zaprosio djevojku koja je bila model.

Naime, iz priče ovog para doznali smo da su prekinuli vezu prije nekoliko mjeseci i da je želio popraviti stvari, te odlučio zaprositi svoju djevojku dok je nosila vjenčanicu.

Publika je bila iznenađena kada je mladić istupio na modnu pistu i kleknuo na koljena pred djevojkom. Čekanje velikog “DA” baš se odužilo pa je i publika alaudirala na to “DA”…

Usljedilo je mnoštvo poljubaca i zagrljaja, čak i suza. Publika je čestitala budućim mladencima, a revija je nastavljena u punom sjaju.

Ovo je još jedan zanimljiv primjer kako romantika još uvijek živi, te kako je moguće učiniti sve za one koje volimo.armin-revija-ze (1)

Izvor: doznajemo.com

Najčitanije na portalu