Ženski svijet
 zazene.blogspot.com
POČETNA        VIJESTI        LJUBAV I SEX        LJEPOTA I ZDRAVLJE        TRUDNOĆA        POSLOVNI KUTAK        MAGAZIN

Zvijezda Granda zbog djevojke preživio porodičnu dramu!

Da je ljubav jača od svega, dokazuju Andrija Aki Marković i Sara Trajanović, koji su se uprkos protivljenju svojih porodica pomirili i planiraju zajednički život. Kako saznajemo, Aki je zbog pomirenja sa Sarom imao žestoku svađu sa ocem i zbog toga najradosniji praznik nije proveo u krugu porodice.


- Akijev tata je i javno pričao da ne želi Saru za snajku, ljut je zbog njenog ponašanja u “Farmi” i smatra da ona nije osoba za njegovog sina. Kada je čuo da su se njih dvoje pomirili, odmah je nazvao Andriju i rekao mu da više ne računa na njegovu podršku jer ga je razočarao svojim izborom. Zbog zategnutih odnosa u porodici Marković, pjevač za praznike nije bio u svom rodnom Požarevcu kao svake godine, već je sa djevojkom boravio u Beogradu. Na njega su bijesni i ljudi koji su zaduženi za njegovu karijeru, jer je dogovor bio da javno ne objavljuje kako je u vezi sa manekenkom.
Zvijezda Granda zbog djevojke preživio porodičnu dramu!

Iskreno, ne znam koliko mu je pametno da zbog Sare uđe u sukob sa svojim najbližim, ali tako je želio i nikoga neće da sluša - priča nam izvor blizak Markoviću i dodaje da je mladom pjevaču krivo što njegovi najbliži ne podržavaju odluku da bude sa Sarom.

Uprkos tome što ga trenutno niko ne podržava, pjevač je čak sa svojom ljepšom polovinom gostovao i u emisiji “Narod pita”, a ni na nastupe ne ide bez Trajanovićeve.
- Gdje god da gostuje, on sa sobom vodi i Saru. Oni najavljuju i zajednički život, mada već sada ona više vremena provodi kod njega u stanu nego kod bake, gdje je živjela prije rijalitija - kaže naš izvor.

U želji da provjerimo ovu informaciju, pozvali smo Akija, koji nije bio raspoložen za priču.

- Ne želim više da pričam o privatnom životu! Istina je da sam praznike proveo sa Sarom, riješili smo nesporazum, pomirili se, uživam sa njom i to je sve što ću reći - rekao nam je Marković.

Izvor: Alo.rs

Najčitanije na portalu