Ženski svijet
 zazene.blogspot.com
POČETNA        VIJESTI        LJUBAV I SEX        LJEPOTA I ZDRAVLJE        TRUDNOĆA        POSLOVNI KUTAK        MAGAZIN

HAOS: Zbog epidemije u utorak nema X Factora!

Umjesto planirane “lajv” emisije “X Factora“, u utorak 11. februara biće prikazana emisija “X Factor” Specijal: “Upoznaj svog favorita!”. Naime, usljed epidemije gripa među takmičarima i dobrim dijelom ekipe koja realizuje ovaj popularni šou program, produkcija je odlučila da u utorak, umjesto emisije uživo bude prikazana, inače planirana, specijalna emisija posvećena finalistima najpopularnijeg šou programa u cijelom regionu.


- Nažalost, epidemija gripa trenutno vlada u “X Factoru”, pa smo planiranu pauzu koja treba da se desi nakon polovine emitovanja emisija uživo, samo pomjerili za ovaj utorak kada ćemo prikazati “X Factor Specijal” koji po pravilima služi da gledaoci maksimalno upoznaju takmičare. Približavamo se finalu i pravi je trenutak da napravimo presjek njihovih dosadašnjih nastupa, izjava i utiska koji su na sve nas ostavili. Mentori su se vezali za svoje štićenike, naporno rade sa njima i tuguju kada neko napusti takmičenje. Ali oni ih dobro poznaju, a vrijeme je da i gledaoci maksimalno dobro upoznaju naše mlade buduće zvijezde i tako odluče kome će povjeriti muzičku scenu cijelog regiona.- stoji u saopštenju produkcije.

Da podsjetimo, prvi “X Factor” na ovom području je regionalan i upravo to doprinosi kvalitetu i raznovrsnosti takmičara. Ali važno je napomenuti da se u “X Factoru” takmiče pojedinci, a ne zemlje. Ako pobjednik bude imao kvalitete koji se ovdje traže, “X Factor” će mu omogućiti prodor na svjetsku muzičku scenu, što nikada ni jedan šou kod nas nije uradio. Zato pažljivo razmotrite za koga ćete glasati u narednim emisijama!

Kandidatima i ekipi svakako želimo brzo ozdravljenje, a u utorak uveče na televiziji Pink gledamo X Factor Specijal “Upoznaj svog favorita”.

Izvor: Telegraf.rs

Najčitanije na portalu