Ženski svijet
 zazene.blogspot.com
POČETNA        VIJESTI        LJUBAV I SEX        LJEPOTA I ZDRAVLJE        TRUDNOĆA        POSLOVNI KUTAK        MAGAZIN

Mirza za Valentinovo u Srbiji, Merima se oglasila na FB

Protekli period svakako je u znaku protesta širom BiH. Ipak, i oni nisu uspjeli baciti u sjenku priču o razvodu Mirze Šoljanina. Veliku prašinu je prvo podigao novi video spot ovoga pjevača. Samo par dana kasnije procurila je informacija o njegovom razvodu, a vrhunac svega jesu društvene mreže sa kojih je Mirza izbrisao sve slike sa Merimom, a nema i onih sa njenim bratom Džekom. Inače na Meriminom facebook profilu još uvijek stoji prezime Šoljanin, a prije par dana se oglasila na ovoj društvenoj mreži, ali spomena o razvodu nije bilo.


- ``Prođoh Skenderijom. Kao da su naglo oživjele neke davno potisnute uspomene. Prizori koji su, nažalost, obilježili djetinjstva mnogih od nas... Napisala bih svašta, ali nekako ne ide... Pomiješana osjećanja. Šta god da kažem, pogrešno je. Bože, šta smo to postali?`` - napisala je Merima.

Za to vrijeme, Šoljanin boravi u Srbiji, odnosno u Subotici, gdje će sutra proslaviti Dan zaljubljenih. Naime, Mirza će biti specijalni gost na velikom koncertu Nine Badrić u Hali sportova.

-  Slavimo Valentinovo u Subotici #zivjelaljubav - napisao je Mirza uz fotografiju koju je postavio na Instagram.

Izvor: ekskluziva.ba

Najčitanije na portalu