Ženski svijet
 zazene.blogspot.com
POČETNA        VIJESTI        LJUBAV I SEX        LJEPOTA I ZDRAVLJE        TRUDNOĆA        POSLOVNI KUTAK        MAGAZIN

Nova Grand TV od marta!

Nova „Grand televizija“ počinje sa emitovanjem programa sredinom marta na SBB kablovskom sistemu. Emisije „Zvezde Granda“, „Grand šou“ i „Narod pita“ gledaćemo još do septembra na TV „Pinku“.

- „Grand“ i „Pink“ imaju ugovor do jeseni i obje strane moraju da ga poštuju. Nakon toga, sve emisije prelaze na „Grand televiziju“ - kaže izvor „Blica“.


Saša Popović i Lepa Brena su 51 odsto svoje produkcije prodali američkoj kompaniji „KKR investment fond“, za 55 miliona eura. Ista kompanija je nedavno za milijardu dolara kupila SBB.

- Prodajom 51 odsto ogroman novac se iselio u kasu „Grand produkcije“, a svaki cent biće uložen u razvoj „Granda“ jer je Sašina i Brenina želja da naprave najveću producentsku kuću - kaže naš izvor i objašnjava da će „Grand televizija“ emitovati program 24 sata. Biće mnogo programa uživo, a neke emisije počinjaće po našem vremenu iza ponoći da bi gledaoci iz Amerike mogli da ih prate u svom večernjem terminu.

Popović, direktor „Granda“, nije htio ni da potvrdi ni da demantuje informacije do kojih je došao „Blic“. U emisiji „Narod pita“ u ponedjeljak u 21 sat na „Pinku“ uživo će objelodaniti poslovne planove svoje kuće.

Izvor: Blic.rs

Najčitanije na portalu