Ženski svijet
 zazene.blogspot.com
POČETNA        VIJESTI        LJUBAV I SEX        LJEPOTA I ZDRAVLJE        TRUDNOĆA        POSLOVNI KUTAK        MAGAZIN

DARA BUBAMARA PLAKALA U EMISIJI ”SVE ZA LJUBAV”, došla samo zbog slijepe djevojčice koja ju je imala želju upoznati…

Elena Isaković majka Dajane Isaković  zajedno sa Darom Bubamarom kćerki je napravila emotivno iznenađenje.

Emisija ”Sve za ljubav” jedna je od emotivnih TV emisija u kojoj su goste znali da obraduju razne javne ličnosti, no ova je bila toliko posebna da Dara Bubamara nije mogla sakriti suze nego je grleći malu Dajanu i zaplakala.


Mala Dajana, kako je majka Elena ispričala, rođena je prije nego je trebalo, tačnije u sedmom mjesecu. Poslije joj je ustanovljeno da je slijepa i da trenutno ne postoji šansa da progleda, nekada poslije možda operacija i uspije kada poraste…

- Moja omiljena pjevačica je Dara Bubamara, ja je baš volim, imam njene CD, volim njen glas, znam sve njene pjesme. Inače pričali su mi da je niska, slatka i plava. Mogu da procjenim ko je kakav čovjek, Dara je dobra osoba i pomalo luckasta – ispričala je Dajana koja nije znala da se Dara Bubamara nalazi u studiju.

No, kako rekosmo, Dara je i zaplakala. Kroz emisiju su popričale te razmijenile poklone. I voditeljica je imala poklon za obje, Dari i Dajani je poklonila privjesak srce koje su popolovile te je svakoj ostala jedna polovica.

Izvor: doznajemo.com/S.Nišić

Najčitanije na portalu