Ženski svijet
 zazene.blogspot.com
POČETNA        VIJESTI        LJUBAV I SEX        LJEPOTA I ZDRAVLJE        TRUDNOĆA        POSLOVNI KUTAK        MAGAZIN

POGLEDAJTE ZAŠTO JE ĆIRO REKAO SEVERINI: "Ti si naša sudbina, uvijek smo postizali rezultate uz tebe"... + VIDEO

Predsjednik HNS-a Davor Šuker i Severina gostovali su u "Glazbenom showu Dalibora Petka", a u ovom slučaju pjevačica je pokazala svoje znanje o nogometu dok je Davor Šuker odlučio "zapjevati".

Šuker se osvrnuo i na njezin novi navijački hit, a sve je frcalo od komplimenata: "Pjesma je odlična, ima ritam i lijepi tekst koji je maksimalno pozitivan. Daj bože da se što više plasiramo. Kad Shakira može pjevati za Fifu, zašto ne bi naši pjevači pjevali za Hrvatski nogometni savez".


Pohvalama se pridružio i nogometni izbornik, Niko Kovač, a Severina mu je predložila da i nju angažira: "Uzimate li me u ekipu? Taman su mi se ligamenti oporavili".

Šuker je pak uživo izveo "Djevojku sa sela" i "Brazil", a Severina je na dar za svog sina dobila dres Hrvatske nogometne reprezentacije, prenosi Index.

"Ako će Aleksandar biti nogometaš, apsolutno ga šaljem kod Šukera po savjete", izjavila je Severina.

Međutim, najveći je kompliment pjevačici dao stari šarmer Ćiro Blažević koji se uživo javio u eter.

"Ti si naša sudbina, uvijek smo postizali rezultate uz tebe. Nek nam i Brazil donese sreću", rekao je Ćiro koji tvrdi da je novu pjesmu već naučio kao i prijašnje hitove.

Najčitanije na portalu