Ženski svijet
 zazene.blogspot.com
POČETNA        VIJESTI        LJUBAV I SEX        LJEPOTA I ZDRAVLJE        TRUDNOĆA        POSLOVNI KUTAK        MAGAZIN

ŠAKO POLUMENTA SINOĆ NAPUSTIO TAKMIČENJE PRVOG PINK FESTIVALA: Pjevač ljut na novinare jer kako kaže nisu…

Već u backstage-u popularni Šako Polumenta kamerama nije uputio niti jedan osmijeh nasuprot ostalih koji su se takmičili na prvom Pink Music festivalu…

Nakon ocjena žirija koje se nisu izgleda dopale pjevaču Šaki Polumenti došlo je na red da i učesnici festivala među sobom podijele poene. Među prvima Dado Polumenta svoj poen dao je amidži Šaki dok je Šako na iznenađenje svih prisutnih i publike ispred malih ekrana svoj poen dao Viki Miljković koja je i uzela prvo mjesto glasovima žirija.


Nemalo zatim na još veće iznenađenje Šako Polumenta ustao je u sred dodjele nagrada i napustio festival! Voditeljica je pokušala da cenzuriše pjevačev odlazak riječima ”Šako nas je napustio jer ima neodložnih obaveza” no jedva da su i gledaoci i publika povjerovali u obmanu lijepe voditeljke.

Okršaj je popularni pjevač nastavio na facebook profilu svoje bivše snahe Ana Marije Kikoš sa kojom Dado ima i sina. Anamarija je na svom profilu napisala kako je Šako trebao svoj glas da dodjeli Dadi jer da Dado njemu nije dao glas bio bi čista nula, na što pjevač nije ostao dužan te je odgovorio bivšoj snajki.

“Ma pu*ite ga bre ..šta lupate…ostali smo i on i ja bez nagrade, a onda sam otišao iz revolta da me ne bi grizla savjest jer ne dozvoljavam da sjedim miran dok me ocjenjuju novinari retardiranog uma i ostali žiri – napisao je pjevač te nastavio, sram te bilo za ovakve komentare, kao da je Dado preči tebi nego meni!

Izvor: doznajemo.com

Najčitanije na portalu