Ženski svijet
 zazene.blogspot.com
POČETNA        VIJESTI        LJUBAV I SEX        LJEPOTA I ZDRAVLJE        TRUDNOĆA        POSLOVNI KUTAK        MAGAZIN

OVO ĆE ZAPALITI BALKAN: Pogledajte s kim će Severina snimiti duet koji će oboriti sve rekorde...

Saša je već otpjevao svoj dio, a zbog odlaska u Brazil, Severina je uradila samo info snimak, pa će, kako se najavljuje, narednog mjeseca završiti svoj dio posla u studiju

Severina Vučković i Saša Matić odlučili su da ukrste glasove i snime duet, koji bi publika premijerno trebala da čuje na jesen.


Saša je već otpjevao svoj dio, a zbog odlaska u Brazil, Severina je uradila samo info snimak, pa će, kako se najavljuje, narednog mjeseca završiti svoj dio posla u studiju. Potom bi trebalo uslijediti snimanje spota i promocija dueta.

Svi koji su bili u prilici da čuju ovu pjesmu tvrde da će biti hit. Na ideju o saradnji, došla je pjevačicina sestra Marija, koja je dobra prijateljica Saše Matića.

Ostaje da pričekamo jesen pa vidimo hoće li duet biti hit kao što je bio sa Karleušom za pjesmu ”Ne smem da se zaljubim u tebe” sa kojom su JK i Saša osvojili velike simpatije publike na svakom izvođenju ove numere.

No poznavajući talenat i Saše i Severine te i odlično bavljenje estradom publika sa nestrpljenjem očekuje duet.

Izvor: doznajemo.com

Najčitanije na portalu