Ženski svijet
 zazene.blogspot.com
POČETNA        VIJESTI        LJUBAV I SEX        LJEPOTA I ZDRAVLJE        TRUDNOĆA        POSLOVNI KUTAK        MAGAZIN

AMERICI SE PRIBLIŽAVA DEMONSKO NEVRIJEME: Snježna oluja će...

Američku Istočnu obalu od Filadelfije do Njujorka pogodiće nezapamćena snježna oluja, a meteorolozi predviđaju da bi zbog rekordnih padavina snježni pokrivač mogao da dostigne i 90 centimetara snijega.



Više od 5.000 letova u i iz Sjedinjenih Država su otkazani uoči dolaska historijske oluje i snježne vejavice. Gusti snijeg je u ponedjeljak početkom poslijepodneva već padao u Njujorku. Tokom noći očekuju se najjače snježne padavine.

Gradonačelnik Njujorka Bil de Blazio i guverner države Njujork Endru Kuomo izdali su upozorenja u kojima navode da bi predstojeća oluja mogla biti najgore što je stanovništvo dosad doživjelo, prenio je Njujork tajms.

Prema američkoj državnoj meteorološkoj službi moglo bi da padne između pet i 10 centimetara snijega na sat vremena, dok će vetar duvati skoro 90 kilometara na sat. Prema prognozama meteorologa, takvo vreme trajaće do srijede.

Guverner države Njujork Endru Kuomo najavio je da će se vozovi u predgrađu zaustaviti u 23 sata po lokalnom vremenu, a da će metro saobraćati do osam uveče po lokalnom vremenu.

Gradonačelnik Njujorka Bil de Blazio upozorava da bi to doslovno mogla da bude jedna od dvije ili tri najveće snežne oluje u ovom grada još od 1872. godine.

(Telegraf.rs)

Najčitanije na portalu