Ženski svijet
 zazene.blogspot.com
POČETNA        VIJESTI        LJUBAV I SEX        LJEPOTA I ZDRAVLJE        TRUDNOĆA        POSLOVNI KUTAK        MAGAZIN

POSRAMLJENA DJEVOJKA ŽELI UPOZORITI DRUGE: “Ma koliko bile zaljubljene, nemojte slati intimne fotografije!”

Hrabra mlada majka ispričala je kako je bila posramljena kada je momak s kojim je prekinula vezu iz osvete postavio njene golišave slike na internet, gdje ih je njena porodica mogla vidjeti.

Cazine McCarthy (20) bia je užasnuta kad je njen bivši ljubavnik na njenom Instagramu objavio njene fotografije gdje je samo u donjem rublju. Lakovjerna Cazine poslala je te fotografije Nathanu Lloydu (22) dok su još bili u vezi, a podrazumijevalo se da su samo za njegove oči.


Također, poslala mu je intimni video jer ju je preklinjao kad je radio daleko od kuće, tvrdeći da mu jako nedostaje.

Kasnije je prekinula vezu s Nathanom jer je bio agresivan i htio ju kontrolisati.

Ali, on se okrutno osvetio objavljujući njene slike video, pa Cazine sada želi upozoriti druge žene da ne šalju momcima svoje intimne fotografije, ma koliko  bile zaljubljene.

Ona je bila posramljena kad je sve objavljeno na Instagramu, a Lloyd je promijenio i njen password, tako da nije mogla ukloniti fotografije.

-Nikad nisam ni pomislila da jedan trenutak ludosti može uzrokovati toliko patnje i tuge. Sad vidim koliko je to bilo glupo, nikad to ne bih učinila opet. Žene moraju zaštititi sebe.

Kaže da se na fotografijama jasno vidi njeno lice, a ona nosi samo plavi korzet. Također, moguće je identificirati ju na videu zbog tetovaže koju ima.

S obzirom da su fotografije postavljene postavljene na njen Instagram, ona se boji da će prijatelji i rodbina misliti da ih je sama objavila.

-Znam da sada svi pričaju o meni. Bojim se da su snimili i video i dijele ga prijateljima.

Izvor: doznajemo.com

Najčitanije na portalu