Ženski svijet
 zazene.blogspot.com
POČETNA        VIJESTI        LJUBAV I SEX        LJEPOTA I ZDRAVLJE        TRUDNOĆA        POSLOVNI KUTAK        MAGAZIN

BAŽDAREVIĆ KONAČNO REKAO IMENA: Evo ko će dobiti poziv…

Selektor Zmajeva Mehmed Baždarević konačno je otkrio imena igrača koji će uskoro debitovati za reprezentaciju BiH.

Računate li na Edina Cocalića?


- Da. Računam na sve naše igrače koji igraju u svojim inostranim klubovima. Nisam turistički putovao Evropom... U periodu koji je ostao do predstojećih utakmica pogledat ćemo još dosta kandidata.

 Husić, Suljić, Šehić, "Švajcarci"

U Mađarskoj su jesenas briljirali Senad Husić i Asmir Suljić. Da li su Vam oni zanimljivi?

- Planiram otići i u Mađarsku. Ipak, kod njih je sezona tek nastavljena, a prioritet su oni momci koji su i do sada bili tu... Međutim, moram napomenuti i to da sam vidio četiri-pet novih, izuzetno interesantnih igrača. Prema tome, ne smijemo nikoga zaboraviti, pogotovo ne igrače koji su bili u mlađim reprezentativnim selekcijama

Ko su kandidati za golmanske pozicije, osim sigurnog Asmira Begovića? Je li možda kandidat Ibro Šehić ili su to Ratko Dujković i Jasmin Fejzić?

- Imamo četiri-pet kandidat za golmanske pozicije... Prema tome, to ćemo rješavati uskoro. Naprimjer, Šeha brani jako dobro, tako da je - između ostalih, ozbiljan kandidat. Vidjet ćemo... Niko nije isključen. Oni kandidati koji igraju, te svojom formom zaslužuju poziv, o njima ćemo razmišljati.

Izvor: zmajevibih7.blogspot.com

Najčitanije na portalu