Ženski svijet
 zazene.blogspot.com
POČETNA        VIJESTI        LJUBAV I SEX        LJEPOTA I ZDRAVLJE        TRUDNOĆA        POSLOVNI KUTAK        MAGAZIN

Elman Omić se oglasio na optužbe da je kriv za smrt Amile Hasanović…

Njen otac Aliija Hasanović traži da se uradi rekonstrukcija jer za porodicu uzroci događaja su miserija... U policiji slučaj tretiraju kao saobraćajnu nesreću sa smrtnom posljedicom.

Alija Hasanović, otac pjevačice Amile koja je, prema izvještaju MUP-a ZDK, poginula u saobraćajnoj nesreći u naselju Seoča kod Visokog, i dalje tvrdi da se ona ubila!


Zbog toga traži da se uradi rekonstrukcija jer za porodicu uzroci događaja su misterija. Za policiju nisu jer slučaj tretiraju kao saobraćajnu nesreću sa smrtnom posljedicom.

Porodica stradale pjevačice za njen tragičaj kraj krivi Elmana Omića. Ovaj mladić, inače kamerman, s Amilom je bio u vezi 13 mjeseci. Amilin otac tvrdi da je Elman bio ljubomoran u vezi te da je kontrolirao kćerku.

S druge strane Omić je za “Express” izjavio kako ne osjeća ni najmanju krivicu za Amilinu smrt.

- Jedino mi je žao što nisam bio u blizini da je spasim. Tog jutra smo se posvađali, ali ništa strašno. Savjest mi je čista – izjavio je on za Express.

Izvor: expressmag.ba/ekskluziva.ba

Najčitanije na portalu