Ženski svijet
 zazene.blogspot.com
POČETNA        VIJESTI        LJUBAV I SEX        LJEPOTA I ZDRAVLJE        TRUDNOĆA        POSLOVNI KUTAK        MAGAZIN

GRAĐANI U ŠOKU: U jednom danu na tri lokacije nađena četiri mrtva tijela osoba starih 60 ili više godina…

Cijela Istra je u šoku! Na području te površinom relativno male županije u jednom su danu pronađena četiri mrtva tijela na tri različite lokacije. Sve četiri osobe starije su od 60 godina.

U ponedjeljak oko 22 sata u stanu u Musaležu kraj Poreča, u istri, pronađeni su mrtvi supružnici Juričević. Okolnosti njihov smrti za sada nisu službeno potvrđene, a neslužbene informacije govore da se muškarac (68) objesio u stanu, dok je žena (67) nađena u krevetu.


Policija je po dojavi opasala zgradu sa trakama, a iz Pule je na uviđaj došao i županijski državni odvjetnik Edi Putigna i ekipa krim tehničara, javlja glasistre.hr.

Uviđaj je trajao do iza 3.30 sati kada je pogrebno poduzeće preuzelo tijela supružnika i odvelo za Pulu na odjel patologije pulske Opće bolnice, radi obdukcije.

Ekipa Glasa Istre na mjestu događaja nije zatekla nikoga od susjeda niti znatiželjnih mještana. Zgrada u kojoj se nalazi stan, gdje su pronađena tijela, je u potpunosti prazna, bez drugih stanara, baš kao i susjedne dvije kuće.

Isti dan, ali nekoliko sati ranije, u 17:03 sati, u Labinu je nakon otvaranja stana od strane Javne vatrogasne postrojbe Labin pronađeno mrtvo tijelo muške osobe, javio je portal regionalexpress.hr.

Naknadno se doznalo da je riječ o 60- godišnjem muškarcu koji je preminuo u razdoblju od 14. do 16. februara. Mrtvozornik na tijelu nije pronašao znakove nasilne smrti.

Nakon toga, u 20 sati i 20 minuta, u Žminju je nakon otvaranja stana od strane Javne vatrogasne postrojbe Rovinj pronađeno mrtvo tijelo ženske osobe.

Riječ je 80-godišnjoj ženi koja je, prema riječima policije preminula prirodnom smrću 14. februara u večernjim satima.

Izvor: doznajemo.com

Najčitanije na portalu