Ženski svijet
 zazene.blogspot.com
POČETNA        VIJESTI        LJUBAV I SEX        LJEPOTA I ZDRAVLJE        TRUDNOĆA        POSLOVNI KUTAK        MAGAZIN

IAKO JE I SAMA TEŠKO BOLESNA: Pogledajte kako je Donna Ares spasila život Tini Ivanović…

Nakon pjevačice Donne Ares koja se bori sa opakom bolešću, koja je podigla cijelu javnost na noge, i Tina Ivanović našla se u sličnoj situaciji.

Pjevačici Tini Ivanović (41) igrom slučaja dijagnosticiran je zloćudni tumor. Sve se desilo kako tina priča za jedan srpski magazin, tako što je jedan od prijatelja njenog supruga Zvezdana savjetovao da bi sve žene trebale ići na redovne preglede. Tada je Tina najprije sama pretraživala svoje tijelo te tako osjetila pod prstima da joj na grudima postoje tri kvržice.


Nakon što je otišla na jedan pregled otkriveno joj je da se na dojci zaista nešto postoji. Poslije joj je dijagnosticiran kancer nakon čega su urađenje i dvije teške operacije o čemu smo pisali i na portalu Doznajemo.com

Uz podršku prijatelja i supruga Zvezdana, Tina Ivanović uspjela je težak period svog života da lakše prebrodi. Sada se osjeća dobro te je za jedan BH magazin izjavila da joj je jednim dijelom i Donna Ares pomogla u borbi sa opakom bolešću.

Podsjetimo, i pjevačica Donna Ares se bori sa karcinomom. No vrlo hrabro, proces svog liječenja često dijeli sa prijateljima na društvenim mrežama što se komentariše kao hrabar čin pjevačice. Ona jednim dijelom želi ukazati svim ženama da su redovni pregledi veoma bitni. Da kroz bolest treba imati hrabrosti i otkloniti strah, boriti se sa onim što snađe svakog čovjeka.

Izvor: doznajemo.com

Najčitanije na portalu