Ženski svijet
 zazene.blogspot.com
POČETNA        VIJESTI        LJUBAV I SEX        LJEPOTA I ZDRAVLJE        TRUDNOĆA        POSLOVNI KUTAK        MAGAZIN

ISPRED NAPLATNIH KUĆICA: Zabio se u zid vozeći 130 km na sat…

Djelatnici hrvatske Carine zaustavljali su u subotu navečer vozila na naplatnim kućicama kraj Kikovice koja nisu smjela na autocestu. Odjednom ih je omeo snažan udarac.

Vozač Opel Corse zabio se velikom brzinom u betonske razdjelnike ispred naplatnih kućica.


Radnici Carine odmah su prekinuli posao i pritrčali u pomoć. Među prvima na mjesto nesreće stigao je čitatelj 24sata koji je zajedno s još trojicom prijatelja gasio požar koji je planuo na automobilu.

– Vraćali smo se s posla, a ispred naplatnih kućica ugledali smo automobil u plamenu. Zapalio se prednji kraj auta. Uzeli smo vatrogasni aparat i krenuli gasiti požar – kaže čitatelj.

Od siline udarca motor auta je izletio iz ležišta, a ostali dijelovi automobila bili su razbacani po cesti.

– Bilo je strašno. No prijatelji i ja bili smo smireni te smo uspjeli ugasiti požar na prednjem kraju Opela. Kad smo ga ugasili, prišli smo automobilu kako bismo vidjeli ima li koga u njemu. Nažalost, na sjedalu vozača bio je muškarac koji je preminuo – rekao je čitatelj.

Dodao je kako su carinici koji su vidjeli nesreću rekli da je brzina automobila bila sigurno 130 kilometara na sat i da vozač nije kočio.

Iz riječke policije naveli su kako je nakon udarca u betonske razdjelnike kraj Kikovice I. P. (38), vozač Opel Corse, na licu mjesta poginuo.

Izvor: doznajemo.com

Najčitanije na portalu