Ženski svijet
 zazene.blogspot.com
POČETNA        VIJESTI        LJUBAV I SEX        LJEPOTA I ZDRAVLJE        TRUDNOĆA        POSLOVNI KUTAK        MAGAZIN

MAMI OTELI DIJETE U BOLNICI DOK JE SPAVALA: Ono što je uslijedilo šokiralo je sve…

Djevojka, koja je kidnapovana kao novorođenče, napokon se vratila svojoj kući 17 godina kasnije. Zephany Nurse, koja sada ima 17 godina, nestala je 30. 04. 1997. godine u Woodstocku (Južna Afrika), tri dana nakon što je rođena. Policija je tvrdila da ju je otela žena kad je majka spavala, a njeni roditelji Celeste i Morne nikad nisu gubili nadu da će je pronaći.


Svake godine porodica je slavila kćerkin rođendan, s njenim imenom na torti.

“Ja nikada neću izgubiti nadu, mogu osjetiti u stomaku da je moja kćerka živa i da će doći kući”, rekao je djevojčicin otac Morne u intervjuu 2010. godine.

– Nepoznata ženska osoba razgovara je s majkom o bebi i majka je zaspala. Kada je došla medicinske sestra i probudila majku, bebe nije bilo – piše u policijskom izvještaju.

Međutim, nevjerovatan prst sudbine ujedinio je Zephany s njenim roditeljima.

Učenici su počeli primjećivati zapanjujuću sličnost između Zephany i djevojke u drugom razredu. Kada su to čuli njeni biološki roditelji, koji nikad nisu izgubili nadu da će pronaći Zephany, pozvali su djevojku na čaj i bili zapanjeni sličnošću.

Toliko je ličila na njihove tri kćerke, da su roditelji odlučili pozvati policiju, a DNK analiza potvrdila je njihove pretpostavke.

Zephany je odrasla pod drugim imenom, a nije znala da njeni roditelji nisu i njeni biološki roditelji. 50-godišnja žena privedena je zbog otmice i pojavila se na sudu.

Izvor: doznajemo.com

Najčitanije na portalu