Ženski svijet
 zazene.blogspot.com
POČETNA        VIJESTI        LJUBAV I SEX        LJEPOTA I ZDRAVLJE        TRUDNOĆA        POSLOVNI KUTAK        MAGAZIN

MIROSLAV ILIĆ DOŽIVIO JEDAN od najvećih šokova u svom životu i karijeri

Koncert folk pjevača Miroslava Ilića, zakazan za 12. 2. u Vinkovcima je otkazan! Ono zbog čega je ovo jedan od najvećih šokova za srpskog pjevača u karijeri, pa i životu je najvjerovatniji razlog otkazivanja.

Naime, iako pravi razlog otkazivanja koncerta Miroslava Ilića nije naveden, pretpostavlja se, prema pisanju beogradskih medija, da je razlog otvoreno pismo od strane vinkovačkih i županijskih dragovoljaca i veterana Domovinskog rata Republike Hrvatske u kojem su najoštrije osudili dolazak i nastup Miroslava Ilića u Vinkovcima.
Oni su u pismu upućenom gradskim i državnim institucijama zatražili trajnu zabranu nastupanja srpskog folk pjevača, u Vinkovcima i Hrvatskoj, tvrdeći da je Ilić “propagirao i veličao četništvo”.
U zahtjevu su naveli kako je koncert Ilića u Vinkovcima neprihvatljiv u vremenima kada se sve češće grubo nasrće na dignitet Domovinskog rata i hrvatske branitelje.
Sam Ilić je odbacio sve optužbe na svoj račun.
(Doznajemo.com)

Najčitanije na portalu