Ženski svijet
 zazene.blogspot.com
POČETNA        VIJESTI        LJUBAV I SEX        LJEPOTA I ZDRAVLJE        TRUDNOĆA        POSLOVNI KUTAK        MAGAZIN

OBITELJSKA DRAMA: Kći slavne pjevačice je u komi, pronašli je beživotnu u kadi

Nakon što je 21-godišnja Bobbi Kristina Brown, kći tragično preminule pjevačke dive Whitney Houston, pronađena je u beživotnim stanju kako leži u kadi licem prema dolje te je zadržana u bolnici na promatranju.


Kada su Bobbi Kristinu pronašli u beživotnom stanju svi su odmah posumnjali da se radi o predoziranju. Tako je i policija pretražila kuću u potrazi za narkoticima no, ništa nisu pronašli. 

Po dolasku u bolnicu ustanovljeno je da je 21-godišnja djevojka pala u nesvijest zbog otekline na mozgu. Kako bi je liječili, liječnici su kod Bobbi izazvali induciranu komu. 

Bobbi je u kadi pronašao njezin suprug Nick Gordon te odmah pomislio. Da situacija bude još dramatičnija, za samo desetak dana obilježava se treća godišnjica smrti njezine majke, Whitney

Još uvijek nije poznato odakle je Kristini oteklina na mozgu no, stanje je stabilno. U bolnici je, osim supruga, uz nju i njezin otac Bobby Brown.


Izvor: Hot.hr

Najčitanije na portalu