Ženski svijet
 zazene.blogspot.com
POČETNA        VIJESTI        LJUBAV I SEX        LJEPOTA I ZDRAVLJE        TRUDNOĆA        POSLOVNI KUTAK        MAGAZIN

Pogledajte ko je rekao našem popularnom voditelju da ga djevojka vara sa… Nakon čega je on nju brutalno pretukao…

Voditelj Vladimir Stanojević brutalno je pretukao svoju djevojku Anu Mariju Žujović i to zbog tračeva da ga vara! Naime, Vladimir je pijan došao kući usred noći i pesnicama se obračunao sa pospanom fitnes instruktorkom.

- Vladimir je te noći bio u diskoteci s prijateljima, gdje je pio alkohol u ogromnim količninama. Sa njim su bili njegovi prijatelji koji su mu punili glavu kako se Ana dopisuje sa drugim momcima i ulivali mu sumnju da ga vara. Nakon nekoliko pića, Stanojević je otišao u njen stan, gdje je Ana uveliko spavala – kaže izvor i dodaje:


- Od šoka nije bila u stanju ni da se brani. Koliko je jako pesničio, govori činjenica da joj je pukla usna i da je nakon udarca u predjelu nosa krenula da joj lije krv, zbog čega je cijeli krevet bio krvav. Poslije toga ju je udarao i po tijelu, kao i po glavi.

U ambulanti su joj konstatovane tjelesne povrede na osnovu kojih će moći krivično da goni svog dojučerašnjeg partnera. Ana je potvrdila sva saznanja.

Izvor: Alo.rs

Najčitanije na portalu