Ženski svijet
 zazene.blogspot.com
POČETNA        VIJESTI        LJUBAV I SEX        LJEPOTA I ZDRAVLJE        TRUDNOĆA        POSLOVNI KUTAK        MAGAZIN

SEKSUALNE `ORGIJE` U ZATVORU: Na vratima se pojavile tri djevojke, a onda…

Policija je u zatvoru Nova Mutum, blizu Culabe u centralnom Brazilu našla tri čuvara polugola i u lisicama, nakon orgija sa seksi “policajkama”, koje su omogućile da pobjegne 28 zatvorenica

Plan za bijeg bio je dobro osmišljen. Na vratima zatvora su se pojavile tri oskudno obučene žene u “uniformama” policije, a stražari su mislili da će učestvovati u orgijama sa njima.


No, one su ih omamile i vezale lisicama koje su ponijele za obećanu se*si igru i omogućile bijeg i to kroz glavna vrata. Ponijele su čak i oružje i municiju.

Prema najnovijim dostupnim podacima osam od 28 odbjeglih zatvorenica je uhvaćeno i vraćeno u zatvor. Cijeli plan bijega navodno je osmislio momak jedne od zatvorenica. Ime mu je Bruno Amorim (18), koji ima dosje zbog pokušaja ubistva, razbojništva i posjedovanja oružja.

Tri zatvorska stražara su pritvoreni i kako je najavljeno trebaju biti sudski gonjeni za omogućavanje bijega i nemarno ponašanje u vezi sa oružjem, prenosi Mondo.

Izvor: doznajemo.com

Najčitanije na portalu