Ženski svijet
 zazene.blogspot.com
POČETNA        VIJESTI        LJUBAV I SEX        LJEPOTA I ZDRAVLJE        TRUDNOĆA        POSLOVNI KUTAK        MAGAZIN

STRAVIČNE SMRTI U BiH: U dva požara, izgorjele dvije osobe, treća pronađena mrtva s povredama na glavi…

Muškarac Z.B. (54) iz Prnjavora izgubio je život u požaru u porodičnoj kući, koji je izazvan njegovom nepažnjom, saopćeno je iz Centra javne bezbjednosti Banja Luka.

Na licu mjesta nisu pronađeni tragovi koji bi ukazivali na postojanje elemenata krivičnog djela, a o događaju je upoznat dežurni tužilac Okružnog tužilaštva Banja Luka, stoji u saopćenju.


Banjalučka policija je saopćila da je rano jutros došlo do požara i u porodičnoj kući u mjestu Maslovare, na području općine Kotor-Varoš, u kojem je smrtno stradala A.B. (78)

U toku je vršenje uviđaja i utvrđivanje tačnog uzroka požara, a na osnovu dosadašnjih informacija i utvrđenih činjenica nema indicija koje upućuju da je izvršeno krivično djelo, navodi se u saopćenju policije.

U mjestu Obrovac na području Banje Luke jučer je pronađeno beživotno tijelo V.P. (61), a pregledom je utvrđeno da stradali ima povrede u predjelu glave.

Stradalog muškarca je pronašao vlasnik kuće, kojem je V.P. došao u goste na krsnu slavu.

– Nakon prikupljenih informacija, izuzetih tragova s lica mjesta i neophodnih vještačenja utvrdit će se tačan uzrok smrti i eventualno postojanje elemenata krivičnog djela – saopćeno je iz policije.

Izvor: doznajemo.com

Najčitanije na portalu