Ženski svijet
 zazene.blogspot.com
POČETNA        VIJESTI        LJUBAV I SEX        LJEPOTA I ZDRAVLJE        TRUDNOĆA        POSLOVNI KUTAK        MAGAZIN

UPOZORENJE KORISNICIMA FACEBOOK-a: Ako vam se na zidu pojavi video sa golišavim ženama OVO JE NAJBOLJE RJEŠENJE!

Na Facebooku se posljednja dva dana pojavljuju objave videa s golišavim ženama, koji zapravo ne vode nikuda, osim u nevolju. Oni koji su kliknuli na linkove u tim objavama, izložili su svoje računalo hakerskom napadu.
U samo dva dana, to je učinilo 110.000 korisnika Facebooka, prenosi Mirror.
“Čim je jedna žrtva nasjela, postoji velika šansa da će i vrlo velik broj njegovih/njezinih prijatelja nasjesti na tu podvalu”, ističe Alexandru Catalin Cosoi, šef strategije sigurnosti u softverskoj kompaniji Bitdefender.

Riječ je o virusu trojancu, a lažna objava ima tagirane prijatelje korisnika, samo da namami korisnika da povjeruje u autentičnost linka. Oni koji su kliknuli na taj link, bili su preusmjereni na treću web stranice koje analiziraju računalo i šalju mu najbolju virusnu čestitku koja će imati najviše moguće uspjeha u nanošenju štete računalu i korisniku.

Ako ste slučajno kliknuli na sličan link i bili preusmjereni na lažnu Facebook stranicu koja od vas traži da skinete nadogradnju za Flash Player te kliknuli i to, onda je vaše računalo zaraženo i izloženi ste mogućim daljnjim hakerskim napadima.

Riječ je o softwareu koji otima vaš miš i tipkovnicu te time hakeru daje nesmetanu kontrolu nad vašim računalom.

Kako biste se zaštitili, najbolje je preventivno djelovati i ne klikati na sve sexy linkove na Facebooku. Ako već i nasjednete, pogledajte URL (adresu) pri vrhu vašeg web preglednika i zapamtite da se Flash nadograđuje ISKLJUČIVO putem webstranice Adobea.
Ako ste baš željni seksi videa, za to postoje dobro provjerene stranice.
(Doznajemo.com/Dnevnik.hr)

Najčitanije na portalu