Ženski svijet
 zazene.blogspot.com
POČETNA        VIJESTI        LJUBAV I SEX        LJEPOTA I ZDRAVLJE        TRUDNOĆA        POSLOVNI KUTAK        MAGAZIN

UZNEMIRUJUĆE FOTOGRAFIJE: Ovo su mladiću uradili “drugovi” s kojima je bio u alkoholiziranom stanju…

Mladić, kome je amputirana noga nakon što su ga prijatelji zapalili kada je u alkoholiziranom stanju spavao na podu kupatila, sinoć je rekao: “Moj život zauvijek je promijenjen”.

Craig Finn je cijeli dan pio s “drugovima” u svom domu i na kraju je sve završilo katastrofom. 25-godišnjak je prvo zadrijemao na sofi, ali je kasnije zaspao na podu u kupatilu, gdje su ga prijatelji zapalili.


Craig se ne sjeća napada, koji se dogodio u drugom mjesecu prošle godine, samo se sjeća buđenja u bolnici, s opekotinama po tijelu. Njeogov stanje je bilo toliko teško da je mjesec dana bio u komi, a njegova porodica strahuje da će morati amputirati i dio desne noge. Njegov desni gležanj treba potpuno rekonstruirati.

Tragedija se dogodila samo tri sedmice nakon što je Craig preselio u svoj stan. U napadu je zadobio povrede trećeg stepena obje noge i leđa.

Njegova mama Diane Barken (51) i sestre Sam (29) Danielle (27) i Leare (9) posjećivale su ga u bolnici dok se borio za život.

– Bio je u komi cijeli februar. Dva puta smo ga skoro izgubili jer su mu pluća bila puna tekućine. Brinuli smo da će izgubiti i desnu nogu – kaže majka.

Dvojica muškaraca u dobi od 24 i 32 godine, optuženi su za nanošenje teških tjelesnih povreda, palež s namjerom da ugroze život. Oni se u aprilu trebaju pojaviti na sudu.

craig33

Izvor: Doznajemo.com/Z.D.

Najčitanije na portalu