Ženski svijet
 zazene.blogspot.com
POČETNA        VIJESTI        LJUBAV I SEX        LJEPOTA I ZDRAVLJE        TRUDNOĆA        POSLOVNI KUTAK        MAGAZIN

ŽENA ISPRIČALA DA JE BRUTALNO SILOVANA: Kazala da joj je on sipao nešto u piće, a sve izmislila da bi dobila sažaljenje!

Majka četvero djece koja je izmislila da je silovana kako bi izazvala sažaljenje svoje familije, osuđena je na zatvorsku kaznu! 29-godišnja Lisa-Jayne Samuels lažno je optužila muškarca da joj je sipao nešto u piće i sek*ualno je napao u desetom mjesecu 2012. godine.


Njena izjava vodila je do toga da bude pritvoren nevini Terry Brown, koji je proveo više od godine pod sumnjom za silovanje, prije nego što je Lisa-Jayne priznala da napada nije bilo.

Dok je bio zatvoren, Browna je bio napadnut od bande, a njegova trudna partnerica je izgubila bebu. Sve se to čulo pred Kraljevskim sudom Basildonu (Essex, Velika Britanija).

U vrijeme kada je iznijela lažne optužbe Samuels je bila beskućnica i ovisnica o narkoticima. Nadala se da će izazvati sažaljenje svoje majke kad ova čuje da je silovana i da će to popraviti njihov odnos.

Ipak, vremenom su se utvrdile brojne nelogičnosti u njenoj priči, uključujući i snimak sa nadzorne kamera iz lokala u kojem je navodno bila prije silovanja, a gdje nije bilo ni nje ni navodnog silovatelja.

Naposljetku, Lisa-Jayne je pres sudom priznala sve i dobila je kaznu od godinu i 8 mjeseci. Njena djeca su predana socijalnoj službi.

Izvor: doznajemo.com

Najčitanije na portalu