Ženski svijet
 zazene.blogspot.com
POČETNA        VIJESTI        LJUBAV I SEX        LJEPOTA I ZDRAVLJE        TRUDNOĆA        POSLOVNI KUTAK        MAGAZIN

ZENICA NOĆAS POD ROTACIJAMA: Strašan sudar na kružnom toku, policijska potjera za lopovom…

Burnu noć imali su iza sebe pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova Zeničko-dobojskog kantona. U Zenici je zabilježen strašan sudar na kružnom toku, srećom bez žrtava, i prava filmska potjera za kradljivcem u Travničkoj ulici…

Tako se sinoć iza 02.00 sata odvijala prava filmska potjera u Travničkoj ulici u Zenici, nakon što su pripadnici Policijske jedinice Zenica dobili dojavu kako je nepoznato lice otuđilo rezervnu gumu sa džipa terenca ispred zgrade u ulici fra Ljube Hrgića 1a.


Odmah po dojavi dežurne patrole uočile su počinioca ispred Osnovne škole Miroslav Krleža, a nakon čega se isti dao u bijeg.

Uvidjevši policijsku patrolu, nepoznato lice pokušalo se sakriti u haustor zgrade ispred koje je i počinio krađu, a zahvaljujući podršci, odnosno brzoj intervenciji ostalih dežurnih patrola počinioc je u rekordno kratkom vremenu pronađen i priveden.

Nešto ranije u noći na ponedjeljak, oko 00:30h došlo je do saobraćajne nesreće u centru Zenice. Sudar u kojem su učestvovala dva automobila, sivi Passat i crveni Mercedes 180, se desio na zeničkom mostu kod zgrade Lamela. Automobile su vozili dva muška lica.

Do nesreće je došlo nakon što je crveni Mercedes išao školskom ulicom velikom brzinom te udario sivog Passata koji je već bio na kružnom toku te ga odbacio nekoliko metara. Pripadnici Policijske jedinice iz Zenice su odmah izašli na teren da izvrše uviđaj. Materijalna šteta je velika, a vozači su zadobili manje povrede.

Kako je sve izgledalo pogledajte na fotografijama našeg Amara Delića…

Zenicaudes22-02-2015 (3)

Zenicaudes22-02-2015 (2)

Zenicaudes22-02-2015 (1)

Izvor: doznajemo.com

Najčitanije na portalu